آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع

آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع


عنوان :   آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع نوع فایل : pdf حجم : 3.13 مگ   کتاب آموزش آشپزی که برایتان آماده شده متشکل از آموزش پخت ده ها غذای لذیذ و متنوع است در این کتاب با نحوه پخت و مواد مورد نیاز غذاهایی همچون خوراک بابونه، خوراک زبان، دال عدس و ده ها غذای خوشمزه دیگر آشنا خواهید شد .   فهرست : اشپز بانو   اشکنه   اناربیج بادمجان با گوشت چرخ کرده بادمجان شکم پر   باقلا پخته با سبزیجات معطر باقالی خورش ( باقلا قاتق ) باقلای بهاره   برانی اسفناج برش لوبیا   برنج کدو حلوایی بریانی اصفهان بریوش بلغور و عدس   پتاژ لوبیا سفید   پنیر فتا معطر با نان گرم پوره ی نخود پوره عدس قرمز با تخم مرغ تاس کباب گیلانی   ترخینه ترش تره تن انداز توی دل مازندرانی تهیه یک غذای مخصوص ایل پرجائی جا پاتی عدس و اسفناج حلیم حلیم بادمجان با طعم ایرانی   حلیم گوشت و برنج خوراک بابونه ( قاتق بابونه ) خوراک برنج و لوبیا چشم بلبلی   خوراک تخم مرغ با نان مخصوص خوراک جوجه و فلفل هندی خوراک زبان   خوراک سیب زمینی با اسفناج   خوراک قلوه …

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Clicky
پیمایش به بالا