نارتینا
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

پودر کیک و پودرهای کاربردی

پودر کیک و پودرهای کاربردی


در دوره‌ی آموزشی تولید پودر کیک من، شما با مواد اساسی و ترکیبات جادویی آشنا خواهید شد ،با یادگیری تکنیک‌های صحیح مخلوط کردن مواد، شما قادر خواهید بود پودر کیکی را تولید کنید که با برندهای بازار رقابت کنید و برای خودتان کسب و کاریی کم هزینه و پررونق راه اندازی کنید. 125 صفحه pdf این دوره شامل : مقدمه نکات مهم پودرکیک تنظیم دمای فر نحوه قیمت  گذاری روغنهای جدا کننده              نحوه خشک کردن سریع میوه تبدیل پیمانه به لیوان نکات مهم پخت کوکی تست پخت کوکی مشکلات پخت کوکی  مشکلات رایج درپخت کوکی نکات مهم پخت کیک نکات مهم پخت کیک علت خرابی کیکها سایز مناسب برای قالب پودرکیک اسفناج پودر کیک ردولوت پودر کیک نسکافه پودر کوکی رژیمی خرمایی پودر کوکی شکلات چیپسی پودر بیسکوییت شورینی پودر نان شیرمال پودرکیک یزدی پودر کیک صبحانه گاناش آب یا گاناش بدون خامه گاناش سفید پودرکیک شکلاتی گاناش نرم یا سس روان شکلاتی پودر کیک هویج وگردو و … …

0
دیدگاه‌های نوشته

*
*

Clicky