آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع
عنوان : آموزش آشپزی غذاهای محلی و متنوع نوع فایل : pdf حجم : 3.13 مگ کتاب آموزش آشپزی که برایتان آماده شده متشکل از آموزش پخت ده ها غذای لذیذ و متنوع است در این کتاب با نحوه پخت و مواد مورد نیاز غذاهایی همچون خوراک بابونه، خوراک زبان، دال عدس و ده ها غذای خوشمزه دیگر آشنا خواهید شد . فهرست : اشپز بانو اشکنه اناربیج بادمجان با گوشت چرخ کرده بادمجان شکم پر باقلا پخته با سبزیجات معطر باقالی خورش ( باقلا قاتق ) باقلای بهاره برانی اسفناج برش لوبیا برنج کدو حلوایی بریانی اصفهان بریوش بلغور و عدس پتاژ لوبیا سفید پنیر فتا معطر با نان گرم پوره ی نخود پوره عدس قرمز با تخم مرغ تاس کباب گیلانی ترخینه ترش تره تن انداز توی دل مازندرانی تهیه یک غذای مخصوص ایل پرجائی جا پاتی عدس و اسفناج حلیم حلیم بادمجان با طعم ایرانی حلیم گوشت و برنج خوراک بابونه ( قاتق بابونه ) خوراک برنج و لوبیا چشم بلبلی خوراک تخم مرغ با نان مخصوص خوراک جوجه و فلفل هندی خوراک زبان خوراک سیب زمینی با اسفناج خوراک قلوه …